PF2

Het leven begint bij 40! ;)

Jarenlang kreeg ik van mijn vrienden en familie de vraag: ‘Marjolein, waarom ga je niet wat meer doen met je creativiteit?’. Toen ik 40 werd vond ik dat een mooi moment om eens bij het leven stil te staan, te kijken naar wat ik al gedaan had en wat ik nog meer zou willen doen. Het is een leeftijd waarop je zou mogen weten waar je energie van krijgt en waar je gelukkig van wordt.

Ik ben iemand die zowel haar linker- als rechterkant van het brein bezig wil houden. In het dagelijks leven ben ik daarom naast LineDesign werkzaam op kantoor als HR-medewerker. De combinatie van werken tussen en met mensen en daarnaast heerlijk solo in mijn eigen creatieve wereld is erg fijn.

Natuurlijk is het tegenwoordig helemaal hot om van alles zelf te maken, maar niet alles blijkt zo makkelijk en snel zelf te maken als het eruit ziet. Soms is het ook gewoon lekker om iets te kopen. Mijn handgemaakte producten kunnen op bestelling gemaakt worden of rechtstreeks uit de shop geleverd worden. Dus zie je een mooie lampenkap op deze site, bedenk dan dat ik deze in iedere gewenste kleurstelling, passend in jouw huis, kan maken. Dit geldt ook voor mijn gebreide producten, heb je een verzoek, dan hoor ik dat graag.

Vragen, verzoekjes en complimenten kun je mailen via het contactformulier of achterlaten in een comment-box onder een product.  Ik ben te vinden op internet, Facebook en Pinterest! Tot gauw!

Warme groet Lein